torsdag 27. august 2009

Tomt .....og lampeønske!

Åj så tomt det ble i stua når stolene ble borte...huff nesten så jeg angrer! Har enda ikke bestemt meg hva jeg vil ha der så det skal jeg bruke helga på!

I dag var jeg og en venninne og snuset i butikker-da ser jeg denne lampa-og den gikk jo rett inn i hjertet mitt! Skulle ha kjøpt større lampeskjerm da! Lekker!Ha en flott kveld alle sammen!!

Klem :-)

6 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Kjempefin lampe! Håper du får en god idé til kroken din da. :)

svein`s kone sa...

Hei, ble det no shopping på deg da:) .. Det hadde jo vært lekkert med en kraftig sjesselong på den tomme plassen din, uten blonder for mannen dins skyld:):):) Klem!

Anonym sa...

Tusen takk for tips til barnehagestart! :)

jordbærpiken sa...

En sjeselong blir nok lekkert. Har noe til deg på bloggen min i dag. :)

Living White sa...

BOMBA! Den har jeg også sett på. Men du, hva med ett konsollbord under der???

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei!
Må du ikke angre da...Du får forte deg å kjøpe noen nye. Var det Jennylund du skulle ha der? Jo jeg var innom interiørbutikken her i går og hun var helt utsolgt av durance. Flytter jo til Drøbak til søndag og til uka skal jeg ut på durancejakt vet du...Så hvis du sender meg adressen din på mail(hvis du ikke har gjort det..?) -så skal jeg sende til deg neste uke en gang... men som du vet blir det sikkert dyrt med frakt da... Si ifra om det er noe mer jeg kan sende deg og va som helst..skal innom en del butikker neste uke ja;)
Kos deg i helga!
Klem fra
Lotta:)

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin