fredag 14. august 2009

Johanne`s rom

Flytta og ordna litt på rommene til jentene i dag, flytta senga til lillesnupp og satte dukkehuset inn til storesnupp! Ble veldig bra! Ellers har dagen gått til å styre og ordne,rydde og vaske! Skjønner ikke hvorfor det ikke kan se ordentlig ut i 15 min engang...og jeg har ikke unger som roter så mye,hmmm er vel jeg som roter da!!!Den uroen liker jeg veldig godt! Kjøpte den på en kjempefin interiør/barnebutikk i danmark! Herrlige farger på den!

Måtte ta med dette bildet av lillesnupp og mannen i går! Etter middag skulle de bare slumre litt på sofaen,men hva skjedde...jo begge to sovnet-lillesnupp ble båret rett i seng (ble grundig tannpuss i mårrest!) og mannen sov til over 21.00-det kalles og være sliten!! Så nydelige da!!

3 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Så fint barnerom! Lekker den skrifta på veggen! :)

Living White sa...

ERRE mulig? Jeg har gjort akkurat det samme i dag, rydda snuppas rom å vaska og styra....Vi er jo såå samkjørte du og jeg:)

Lottas Himmelrom sa...

God kveld min venn!
Ja det rommet er såååå fint! Skulle ønske jeg hadde ei lita snuppe og;) Neida..fornøyd med to gutter jeg, men er så moro med jenteting da vet du:) Sikkert dyrere å ha jente?Jeg vet ikke...er jo så mye dill dall hehe...

Så dumt du ikke får tak i durance da..Vil du jeg skal kjøpe å sende til deg? Bare si ifra altså.eller om det skulle være noe annet. Min hobby er interiørbutikker;)

Ønsker deg en herlig helg:)
Klem fra
Lotta:)

PS.Så koselig bilde av mann og barn..herlig:)

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin