onsdag 3. februar 2010

Odd Molly drømmer ♥

Jeg drømmer om Odd Molly klær! MEN, jeg kjøper meg heller et nytt skap enn en kjole derfra-why?? Prioriteringer sier jeg bare! Får vondt i magen av å tenke på å kjøpe en kjole til 2000 kr-det er liksom ikke helt meg det! Men det er lov å drømme! EN dag skal jeg være den stolte eier av en Odd Molly tunika!!post signature

8 kommentarer:

Hege`s Cute N Cool Blogg sa...

Heia :o))

Åååååå jeg likte den BLÅ tunikaen best av alle du viste frem!! Jeg bruker å se på go morgen norge...Vår Staude bruker veldig mye Odd Molly og lekre store smykker og ringer hehe...Jeg håper og satser på det kommer et merke etterhvert som etterligner OM som er mye billigere for prisene er skyhøye!!

Klem Hege:)

aase sa...

Oj du, de har så mye lekkert, men bare ikke på meg pga str. Nå er jeg igang med lavkarbo og når jeg er ferdig skal jeg unne meg en Odd Molly om jeg har klart å gå ned nok til at de sitter pent...hihi!! Sikkert lagt ned innen jeg rekker det.....

Skjønner veldig godt det der med avgjørelsen om Ikea handling!! Sånne opplegg med innbetaling til konto går nesten alltid feil. Jeg stoler faktisk kun på meg selv etter slikt jeg altså, har noen unødvendige opplevelser med slikt innenfor scrapping.

Jeg synes nesten syndt på dere som må reise så langt for Ikea da...jeg har 15 min å kjøre liksom...bortskjemt er vi skjønner jeg!!

Håper dere finner fornuftig løsning og at de har det du skal ha når dere kommer dit. Ikke ofte jeg må 3/4 turer for å få det jeg skal da, men jeg skal ikke klage!!

Kanskje vi skulle designet noe billigere klær i stilen?? Ha ha,...det hadde vært noe det!!

Ha en fin dag der nord, her snør vi ned og ingen kunder idag!! Har nettopp fått nye naboer som kommer fra Silsand og de er fullstendig sjokkert over at vi har så mye snø her nede........

Christine Louise sa...

Åh jeg er så enig i alt du skriver altså :) Er dyre klær, men sååå fine :)

Klem fra meg..

Vibeke / Mammas Hus sa...

Sjekk ebay. Der var det mye. Til halve prisen! Spesielt om du er str small.

Jeg er ikke det. :P

Vibeke / Mammas Hus sa...

Du tar nok feil. ;)

Og du, en gang må være den første for alt. Ebay er veldig lettvint! :D

Guttemamma sa...

Nr fem der...den er på ønskelista mi:)
Har tre plagg...et kjøpt med 70% avslag..de andre to 30%..elsker dem..
klem

Monica sa...

Hei, jeg likte spesielt den øverste kjolen/kåpen. Hvor fant du akkurat disse bildene? Leter nemlig etter enkelt man kan gifte seg i :-) Å da er kanskje ikke prisen så avskrekkende heller?

Du har forresten en veldig fin blogg! Er innom nesten hver dag.
Hilsen Monica

Grankongla sa...

JEg må innrømme at jeg ikke hadde hørt om Odd Molly engang før for en måned siden da jeg var en tur hjemme til mor og far, og jaggu henger det ikke en jakke, osm selv på salg er det dyreste jeg har kjøpt meg (med unntak av gore-tex og hesteutstyr), i skapet?! Jeg forelska meg fullstendig!!!

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin