onsdag 25. november 2009

Julegaveinnpakning og litt stæsj!

Endelig kom gavepapiret fra Panduro! Bare å brette opp ermene å sette i gang-så godt! Har pakket inn halvparten av gavene-tar resten i morgen når ungene er på skolen og bhg! Var ikke så lurt at de skulle hjelpe til, hehe!!! Men de syns det var gøy da! Kurven skal brukes til noe fint-gleder meg å vise dere!
Dette er lysestaker-måtte bare kjøpe de-de ropte navnet mitt på Kremmerhuset! Har så lysst å begynne å pynte at jeg blir tullete snart! Så et hus her jeg bor som hadde pyntet med både adventstake og stjerner-og dekorert utsiden av huset! Men jeg SKAL vente til neste helg!
Sjablong på døren!! litttt tidlig,men jeg måtte bare prøve!!! hehe!








post signature

8 kommentarer:

Guttemamma sa...

Herlig innlegg,Elisabeth!! Gleder meg til å få tid til helgen til å surfe rundt på alle juleinnleggene hos folk...
klem

Elisabeth sa...

Står det lysestaker og roper Elisabeth på Kremmerhuset? Kanskje jeg må dit og høre etter jeg også :)

Jeg pakket inn julegavene for 1 mnd siden, og sitter bare og tripper etter å henge opp julegardinene og finne fram jule-CD. For å bevare husfreden, venter jeg også til helga med pyntinga. Tror min kjære klikker hvis jeg lager julehus allerede nå.....

so long!

Bdicte sa...

Ja, her er også innpakningen igang:) Supersøte lysestaker! Men du? Går den sjablongen an å ta bort?? Eller skal du ha god jul på døra hele året, hehe...

Chanette sa...

Så fint :) Er så vidt igang med og pakke inn gaver her og.

Noatunfrua sa...

ååå, den sjablongen var utrolig fin!! Skjønner godt det kribler... Jeg har hentet frem julepynten i dag... det var tragiske greier, gitt! Hehe!

Ha en fortsatt fin kveld!
Klem!

Anonym sa...

Søt lysestake:)

Ha en fin kveld
Klem Nina

yesheimen sa...

Så fine pakker du har laget. Det er igrunn litt sånn kosejobb det synes jeg. Gjøre seg flid og gjøre det pent for den som skal få gaven.
Tiden flyr, snart er julen like om døren.
Så godt å være i tide.

Ha en fin dag.
Klem Ann<3

svein`s kone sa...

Hei. Så flinke du\dere har vært med gaver! Og den julesjablongen var bare leker, har du bestilt den eller er den å få kjøpt noe sted? Førjulsklem fra meg til deg:)

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin