fredag 6. november 2009

Julekjoler og skinntights!

Er så smått begynt å tenke på juleantrekk for oss jentene-så jeg bestillte disse kjolene fra HM som vi skal ha en av dagene-er jo så mye selskap og fest at man må jo ha litt og velge i!
I går var vi på kjøpesenter og da så jeg denne buksen på en prøvedukke-syns først den var stygg som juling,men måtte inn og prøve-den var jo dritlekker jo!! Ser den er veldig blank på bildet,men den er mer matt i virkeligheten-gleder meg til neste gang jeg skal på fest!!! Juhuu!!
post signature

7 kommentarer:

Christina sa...

Heia!

Stolen må bestilles.Men hvis det er noen som forhandler med SIA i tromsø(det er det nok!),kan de sikkert bestille den til deg.Stikk bare å hør..

Vi har ikke plass til møbler i butikken,men de kan bestilles!

Skal se om ikke jeg får sendt trekkene i morgen,hvis ikke sendes de på mandag.Har hatt så masse å gjøre,men det er ferdig;)

Klem til deg med ønske om god helg...C

Neet sa...

Hei!

Den blå kjolen kjøpte eg i same til lillejenta mi i går, berre i svart, den er jo heilt nydeleg!!

Og den skinntightsen har vi på eine jobben min, Vero Moda, dei er så lekre!!

Grattis med nye kjøp:)

God helg!!

Evas Passion sa...

Jattesnygga klader!!!!

Living White sa...

Ja takk til alle tre...

Anonym sa...

Digga den lilla kjolen, pilte rett inn på HM for å bestille, så oppdaga jeg jaggu at det var barnekjole :p Måtte jeg bare hatt ei lita prinsesse, så skulle hun fått den!

mali-mo sa...

Hei ;) Så koselig blogg du har! Har ikke vært innom deg før, men her må jeg jo bare tilbake å kikke. Herlige jenterom du har! Og ser juleforberedelsene er igang under her...ble helt inspirert jeg ;) Ikke lagt planer for julekalender her ennå, det blir første gang for lillemalien da, så det blir jo stas tenker jeg. Julekjolene derimot er i havn ;)

Takk for titten ;) Og ønsker deg en kjempefin helg videre ,)

Anonym sa...

hei hvor er tightsen fra?:)

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin