onsdag 25. november 2009

Julegaveinnpakning og litt stæsj!

Endelig kom gavepapiret fra Panduro! Bare å brette opp ermene å sette i gang-så godt! Har pakket inn halvparten av gavene-tar resten i morgen når ungene er på skolen og bhg! Var ikke så lurt at de skulle hjelpe til, hehe!!! Men de syns det var gøy da! Kurven skal brukes til noe fint-gleder meg å vise dere!
Dette er lysestaker-måtte bare kjøpe de-de ropte navnet mitt på Kremmerhuset! Har så lysst å begynne å pynte at jeg blir tullete snart! Så et hus her jeg bor som hadde pyntet med både adventstake og stjerner-og dekorert utsiden av huset! Men jeg SKAL vente til neste helg!
Sjablong på døren!! litttt tidlig,men jeg måtte bare prøve!!! hehe!
post signature

9 kommentarer:

Guttemamma sa...

Herlig innlegg,Elisabeth!! Gleder meg til å få tid til helgen til å surfe rundt på alle juleinnleggene hos folk...
klem

Elisabeth sa...

Står det lysestaker og roper Elisabeth på Kremmerhuset? Kanskje jeg må dit og høre etter jeg også :)

Jeg pakket inn julegavene for 1 mnd siden, og sitter bare og tripper etter å henge opp julegardinene og finne fram jule-CD. For å bevare husfreden, venter jeg også til helga med pyntinga. Tror min kjære klikker hvis jeg lager julehus allerede nå.....

so long!

Benedicte sa...

Ja, her er også innpakningen igang:) Supersøte lysestaker! Men du? Går den sjablongen an å ta bort?? Eller skal du ha god jul på døra hele året, hehe...

Bomull sa...

Så fint :) Er så vidt igang med og pakke inn gaver her og.

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

ååå, den sjablongen var utrolig fin!! Skjønner godt det kribler... Jeg har hentet frem julepynten i dag... det var tragiske greier, gitt! Hehe!

Ha en fortsatt fin kveld!
Klem!

Anonym sa...

Søt lysestake:)

Ha en fin kveld
Klem Nina

yesheimen sa...

Så fine pakker du har laget. Det er igrunn litt sånn kosejobb det synes jeg. Gjøre seg flid og gjøre det pent for den som skal få gaven.
Tiden flyr, snart er julen like om døren.
Så godt å være i tide.

Ha en fin dag.
Klem Ann<3

svein`s kone sa...

Hei. Så flinke du\dere har vært med gaver! Og den julesjablongen var bare leker, har du bestilt den eller er den å få kjøpt noe sted? Førjulsklem fra meg til deg:)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin