mandag 16. november 2009

Juletrepynt og Blafre matboks!

heihei!
Kom over disse søte lysekronene i dag-måtte bare kjøpe to stk til å henge på juletreet! Til 40 kr stk! Når jula er over og Johanne har fått dukkehuset sitt skal jentene få hver sin til å ha i husene sine-tror det kan bli kjempekoselig!


Har lenge sikla på disse matboksene fra Blafre, kjøpte en rosa med Bambi til storesnupp! Greit med en litt stor boks så man kan ha litt mer i!
Syns det er vanskelig med disse matpakkene-syns jo at det kan være litt spennende når man åpner matboksen,ikke den samme skiva hver dag!
Hva har dere i matboksene til ungene? Hadde blitt veldig glad for tips!!

post signature

12 kommentarer:

Evas Passion sa...

fint pynt!!!!och fin matbox!

idyll sa...

Kjempesøt minilysekrone, jeg kjøpte også en slik i fjor, var knallfin på treet:) Knallfin matpakkeboks, med en slik må jo lunchen være dagens høydepunkt..

Veronica Løland sa...

Pynten var alldeles nydelig, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? :)

Elisabeth sa...

Så arti, Amalie har akkurat den samme matboksen. Bare ikke ta den i oppvaskmaskina.... Flott er den :)

Guro sa...

Sjekk ut http://matpakkemamma.blogg.no/
Matpakkemammaen lager matpakker av en annen verden! :)

June sa...

Hei!
Anbefaler også matpakkemamma for inspirasjon:)
Veldig gøy å se, selvom det desverre ikke blir sånne matpakker her i huset, men jeg pleier av og til i tillegg til skiver, å legge oppi noen druer i en liten boks, noen osteskiver rullet sammen og festa med tannpirkere, agurkskiver kuttet ut med små kakeformer så det blir hjerter eller stjerner eller lignende, en sunn kjeks med en osteskive på, knekkebrød, youghurt + havregryn eller andre ting som kanskje kan friste en liten barnehagejente!:)

Du finner sikkert masse tips på matpakkemamma-bloggen!

-June

Guttemamma sa...

Dålig med gode tips...menn vi har alltid oppskjært frukt oppi iallefall:-)

svein`s kone sa...

Hei:) Blir gøy å se juletre ditt når du har pyntet, om du legger det ut da:) Enig med deg når det gjelder matpakke, litt spenning må det være. Når jag tar agurk på pålegget-da skjærer jeg agurken i hjerter, enkelt og noe en har tid til på morran,. Legger gjerne igjen et par ord på mellomleggspapiret, noe ungene syns er godt er frukt-de har de fruktposene du blåser opp. sett dem?. Kutter frukten i skiver og legger det oppi, da er frukten like fin noen timer senere. Helt enkle tips altså, men overlevbare:) Klem!!

atinybitofheaven sa...

Så koselig :-) Jeg vil og ha blafrematboks:-)

Her går det i : grove frokostmuffins eller eplemuffins, grove pannekaker ( har kjøpt sånn søt liten hjerteform man lager pannekaker i), omelett, couscous og salat, små pølser med grønnsaker, wraps med diverse :-) Jeg synes som du ser det er supergøy å lage matpakke til gutta :-)

Ha en flott dag videre:-)

Photo-Me-Life sa...

Jeg pleier av og til å kutte opp forskjellige frukter å ha i en boks, det går som regel ned. Men skiva med leverpostei og brunost er hun lei så jeg har ett dilemma...

Fru Luna sa...

Halloen :)
Kossn står det til med dæ?
Håper det blir mer blogging på mæ fremover... Men vi får se.
Herlig matboks, me want ;)
Klem

Merete sa...

Så søte lysekroner.

Og Blafres matbokser er så kule!! Man kan jo egentlig ha hva som helst i matboksen. Jeg lager ofte ned i middagsrester, wraps, egg i alle varianter, grove lapper, pastasalat, brød trykket ut med f.eks stjerneform, alt mulig av frukt og grønt - fingermat som ikke trenger å varmes er jo helt perfekt. Det er ikke mye som skal til for å lage en litt mer fristende matpakke. Lykke til!

Ha en fin uke. :)

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin