søndag 13. september 2009

Koselig lørdag!

Min kjære datter på snart 6 år har spist flaggstangfrø i sommer-ingen av klærne passer lengre-og da mener jeg ingen! Det var 5-6 plagg i skapet etter jeg hadde ryddet og vasket! RETT TIL BYEN! Og inn på HM på oss-der fant vi mye fint..har jo også bestillt en del klær som kommer til uka så nå har hun en fin garderobe. Syns det er utrolig hvor fort disse ungene vokser. Og hun skulle ha kuuuule klær-kule klær sier du?? Hva er kule klær? Men hun ble fornøyd og det ble mor og.Kjøpte meg 3 blomster-en hortensia (elsker hortensia og begynner å få de til), en potterose og rosa roser-ble så fint!
Til middag lagde vi grønnsakssuppe med høstens grønnsaker-ble helt fantastisk god-anbefales på det sterkeste!
Må også bare skrive at jeg syns det er så trist at min gode venninne Gjertrud med den fantastiske bloggen www.whitesense.blogspot.com har sluttet å blogge for en periode! Syns det er helt grusomt at voksne mennesker kan "mobbe" et annet ut av denne fantastiske verden-for at hun shopper? Hallo-jeg forstår mange av argumentene til de "anonyme",men det får da være grenser? Tenk om det var akkurat du som leser nå som hadde fått slike kommentarer inn på din blogg? Hadde ikke det vært trist? Jeg hadde sluttet for lenge siden-beundrer virkelig Gjertrud for å ha stått på og blogget seg over det. Men nå må det være nok. Ja jeg har også tenkt at hun shopper mye,men ikke mer enn mange andre, men hva gjør det? Er mange i blogglandia som shopper daglig-ære være dem-det er jo bare morsomt-er det ikke? Har folk råd til det så er det jo bare å shoppe!
Håper virkelig at dette tar slutt på bloggen hennes og at hun kan fortsette med masse ny inspirasjon og glede for det er jo det blogging handler om-er det ikke?

Klem til dere alle fantastiske damer som shopper,blogger og er stolt av det!

12 kommentarer:

M sa...

"Flaggstangfrø" ..så vittig!
Barn vokser alltid så mye på sommerhalvåret..
Utrolig skjønne klær du har funnet. Jeg har barn i den alderen at det ikke er snakk om at jeg får bestemme noe, men det er jo meningen at det skal være sånn når de blir stor.
:D
Klem,M

M sa...

Ps. hvis noen mobber over nettet, så tror jeg at det er negative mennesker i nærmiljøet som holder på...fremmede har vel ikke noe motiv for å gå inn på en blogg for å kritisere?
Man vet aldri, jeg synes iallefall det er for gale at det skal være sånn.
:(

Guttemamma sa...

Først må jeg si at voksing har skjedd her i huset og i sommer...grotid virker det som:-)
Det du skriver er ikke bra å høre...det er jo det som er så deilig her inne at vi er så positive mot hverandre!! Og kommer jeg over en blogg jeg føler står for noe helt annet enn meg,ja så besøker jeg ikke den bloggen...kunne ikke falle meg inn å kommentere på en stygg måte...
søndagsklem og takk for alle dine fine kommentarer:-)

Anonym sa...

Hei.Så mye fint du kjøpte til dattra på HM.Må jo av og til skifte ut garderoben de vokser jo ut av klærne.Kjekt med noe nytt.Nydelige blomster og deilig grønnsakssuppe du har laget så så deilig ut.Ha en riktig fin Søndagskveld.Bodil

Anonym sa...

Mye nye, fine klær til dattera, ser det ut som! Godt at både mor og jenta er fornøyd. Får håpe hun ikke vokser ut av de med en gang da.:P
Synes også det er skikkelig synd at Gjertrud stopper bloggingen. Leit at enkeltmennesker uten gode hensikter skal kunne ødelegge slik. Jeg hadde ikke tålt alt hun har fått av kommentarer oppigjennom! Pengebruk, som du snakker om, inngår i stor grad i de aller fleste interiørblogger, såvel som moteblogger etc. etc. Er vel det som ofte er med og "gjør bloggen" med å vise frem nye innkjøp og funn. Håper, som deg, at Gjertrud kommer tilbake etter hvert!

Ha en fortsatt fin søndag med fine blomster i hus, samt god mat i magen! :)

Jatte sa...

Hva? er det noen som mobber fordi adre shopper ? :O *Sjokkert*
Jeg er innom mange blogger daglig å ser flere som shopper ett eller annet så og si hver dag, men hva så ? - det har jo mest sannsynelig økonomi til det og da er det vell opp til dem :o)
Mange velger og shoppe noe hver dag, men er flinke med penger og er prisbeviste fordiom ..
Har selv perioder der jeg shopper veldig ofte - men har da mat på bordet og varme i huset forde ..
Nei huff, att noen kan være så stygge bare for og lage kvalme er idiotisk !
Håper ihvertfall ikke dette er voksene mennesker som skriver slike kommentarer men en forvirra tennåring som ikke har funnet segselv ennå !!

Suppa så nydelig ut forresten :)
Klem Jatte ;)

Evas Passion sa...

Barnen vaxer sa snabbt.ser pa mina barn....Hi..hi...
Fina klader ni handlat!!!Kommer ju vara jattefin! Trakigt med din bloggvaninna,det ar nog bara massa avundsjuka manniskor!!!!!!Hon ska inte ta at sig!!!!!Da vinner dom!!Hon maste bli accepterad som hon ar,dom behover ju inte lasa hennesw blogg...det ar ren avundsjuka av elaka manniskor som inte har ett eget liv!!!!
Sag till henne att inte bry sig!!!

Kram Eva

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Hihi, det er noe med disse flaggstangfrøene! Så hyggelig dag for deg og datteren da :-) Bestandig fint med nye klær, og hun var nok riktig så stolt kan jeg tro!

Er så enig med deg i det du skriver ang. Gjertrud!! Skulle skamme seg alle sammen som holder på slikt, voksne mennesker!! Beundrer Gjertrud for det hun har gjennomgått, men skjønner også at man ikke kan takle slik mobbing over lengre tid. Håper virkelig hun kommer tilbake igjen eller har tenkt igjennom dette nøye!

Ha en fin kveld Elisabeth! Nå er det plutselig ny uke igjen, guud som den flyyr!

Klem Jorid

monja sa...

Flaggstangfrø,hehe:)måtte le litt av den:)men det jeg ikke kunne le av var det du skrev om bloggen til Gjertrud, det var trist lesing, synes det er så smålig av folk å rakke ned på andre, blir litt matt kjenner jeg. Ha en fin søndagskveld forresten:)

Lena sa...

Hah - her har vi opplevd nøyaktig det samme! "Stælken" har vokst seg enda større i løpet av sommeren (hun er 5 og ET HALVT - viktig vettu!) Ser at du faktisk har endt opp med noen av de samme plaggene som meg... Ære være H&M!!!

Mobbere som kommer med negative kommentarer rundtom, kan bare plukke seg vekk. Jeg har opplevd at jeg har blitt bedt om å blogge mindre fordi folk kan lese hva jeg skriver, jeg... Ok - så er jeg sykmeldt med nakketrøbbel, og det kan se ut til at jeg har litt overskudd noenganger - men BE MEG IKKE modifisere meg med hva jeg gjør på MIN blogg. Slikt gjør meg sur... Tror det er mennesker som ikke skjønner hvor mye samhold og godhet det faktisk er her i blogglandia, jeg.

Uansett - ønsker deg en finfin kommende uke!

silje-sin sa...

Så morsomt med litt shopping, du hadde kjøpt mye fint! Her også er det sånn at alle klærne plutselig er for små! Tror jeg må ut å handle litt til lillemor snart. Ang denne mobbingen har jeg ikke fått det med meg, men det høres jo helt sykt ut! Mennesker som skriver sånt må jo slite med et eller annet.. Huff! Vi skal jo støtte hverandre, ikke bryte hverandre ned!! klem fra silje.

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Hei! :)
Lo godt da jeg leste "flaggstangfrø"! Hihi! Tenker snuppa di var fornøyd med ny garderobe! :)

Den grønnsakssuppa så skikkelig god ut! namnam...

Ha en flott mandag!
Klem fra
Laila Johanne

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin