mandag 14. september 2009

Hvem er du?

Ser flere blogger har en liten utfordring til sine "lesere" registrerer jo at det er mange innom her,mange legger igjen kommentar,mens de fleste sikkert bare er å titter litt!
Utfordrer derfor DEG som er innom til å fortelle litt om deg selv-hvem er du?

Håper mange tar utfordringen-en fin måte å lære andre å kjenne og kanskje man oppdager flere flotte blogger!
post signature

28 kommentarer:

Jorid - Noe På Hjertet sa...

Jeg er Jorid, ei jente/dame (hoho) på straks 21 år! Skulle ønske til tider at jeg hadde noen år til på alderen, men de kommer vel fort nok ?

Jeg bor i vårt hus sammen med samboer på 25 år og en pusekatt! Blir snart 4 med ei lita jente i januar :-) Noe vi gleder oss ufattelig mye til!

Elsker interiør og hus, matlaging, familielivet, hytteturer og som du sa selvfølgelig blogging! :-)

Dette blir spennende og se om hvor mange som legger igjen en kommentar!

Ha en fin dag!
Klem

Otelie sa...

Hei hei
Jeg er en 27 år gammel jente som bor i storby på Vestlandet. Jeg har en liten leilighet på 60 m2 som får gjennomgå når kreativitet og ideer får fri utfoldelse:) Jobber med grafisk design og hodet spinner rundt med tanker og virrvarr rundt interiør og design 24 timer i døgnet....

Ha en fin dag!

Lisa Eliver sa...

Lisa her, og du kjenne jo mæ fra ungdomsskolen. Æ blogge jo også, men ikke om interiør- heller om hund og hverdagsliv. Titte ofte innom bloggen din- syns den e så koseli.

Klem

annette sa...

heisann. jeg er en jente på 23 år fra bergen. bor sammen med samboer, en gutt på 2 år,en jente på 5 mnd og 2 kaniner. :) blogger om hverdagslivet og interiør. har nettopp konventert fra bombay møbler og sort skinnsofa til det hvite. men holder på å selge hus, så den store møbelutbyttingen får vente til vi kommer oss i nytt hus. da vil det også komme mer av interiør på bloggen min. mine store interesser er ungene, interiør og naturen. elsker å gå turer på fjellet og i skogen.

A Brighter Day sa...

Artig! Jeg er ei 27 år gammel nordnorsk jente som bor i ny leilighet med mannen min i Bergen. Driver og avslutter studier i Sverige, er derfor i skrivende stund over grensa for et par måneder.

Leiligheta vi har i Bergen er fin, men den kan bli eeenda finere, så vi har planer om en del forandringer. Noe som fikk meg til å starte bloggingen. Jeg har funnet ut at den hvite stilen er helt MEG.

Ellers har vi en cocker spaniel som får mange turer i skog og mark. Jeg liker å trene, lese, drømme, reise og planlegge :) Liker bloggen din, det må jeg jo nevne!

Ha en fin dag!

Frk Fischer sa...

Hei Jorid!!! Jeg er innom deg hver dag...minst og legger igjen hilsen noen ganger...flott og fin blogg har du..Jeg er frk på 32 som snart håper på å bli fru..har to barn og jobber med apotek varer...Gla i livet rett og slett og alle rundt meg....Kraften i å tenke positivt er gjeldene mener jeg...blogger om alt mulig rart..mest familie livet siden vi har familie rundt i norges land...

Keep up the good work and carry on...

Hilsen Line

Sigrid sa...

Heia :)

Jeg er ei jente på 26 år. Kommer opprinnelig fra Bud (bygd utenfor Molde), men bor i Trondheim. Her eier jeg en 55 m2 leilighet sammen med min mann, har og to katter som holder hus her. Skal selge snart, og flytte hjemover og bygge hus. Liker interiør, shopping, familie og venner og fine turer.

Klem

Jannes lille sted sa...

Hei:) Faktisk første gang jeg er her inne på bloggen din, men ser jo ordentlig koselig ut, så nå må jeg lese meg litt nedover i innlegga her!
Jeg er en jente på 22 år som bor i et gammelt hus som trenger MASSE oppussing sammen med min kjære. I januar venter vi en liten gutt, noe vi gleder oss masse til og som det meste av dagen handler om.
Ellers er jeg kjempeinteressert i interiør, og det er jo i hovedsak derfor jeg begynte å blogge.
Klem Janne M.

Linn sa...

Tjohei:)
Jeg heter Linn og er utdannet frisør som jobber som barnehageassistent. Har Oda på 3 år, og Alma på 8 mnd. Jeg er 24 år, og kommer opprinnelig fra Sommarøy men bor i Tromsø i ett halvt hus som jeg elsker å fikse i. Liker VELDIG godt å renovere gamle møbler!! Strikker, perler og holder på å lære meg å hekle.
Er blitt veldig inspirert av interiøret ditt, og når minstepia blir litt større vil jeg også bytte ut endel ting - å ha mere hvitt!!! Klem

jordbærpiken sa...

Hei og hå! Hilde, 28 år, har to små jenter og en mann. Dansepedagog og UHM Pilatesinstruktør, og en kreativ sjel som liker litt prosjekter. :) Ha en herlig kveld!

Tone K. sa...

God kveld!
Jeg er ei jente på 32, fra Larvik, i vestfold, er gift og har to flotte jenter på 4.5 og 7 år.
Jeg jobber som ped.leder i en liten privat bhg, og trives veldig godt med det. Er glad i interiør, men skulle gjerne blitt litt flinkere til å se mulighetene i ting.Men det er vel fortsatt håp :-) Elsker å sy, og synes at timene i døgnert ikke alltid strekker til.
Veldig koselig å lese bloggen din.
Klem fra meg

monja sa...

hei og god kveld...jeg er en jente på 26 år, har to små jenter, på 4 månder og 2 år sammen med min kjære....forhåpentligvis sykepleierstudent fra desember av:)blid og glad, også liker jeg bloggen ditt godt, og titter SELVFØLGELIG innom hver dag:)ha en flotters kveld..klemmer fra Monja

Linn sa...

heia igjen elisabeth:) Takk for tipset om kommentarer!! He-he!!
Ønsker du lysrosa,mørkrosa eller ett flerfarget garn i rosanyanser?:)

Renate sa...

Hei, jeg har lagt til bloggen din som rssfeeder, så jeg kan lettere følge med på oppdateringene dine :) Er så masse fint som du blogger om. Jeg er et hokjønn på 33 fra nord i Nordland som også har blogg. Der er det mest håndarbeid, naturbilder og ellers litt fra min hverdag :) Ha en fin valgkveld :)

Elisabeths Ingeborg sa...

Eg er ei jente på 24 år som kjem frå ei lita bygd på sunnmøre. Her bur eg saman med min kjære forlovede. Vi har tilsaman to kattar og en hund:P
Bloggen min handlar mykje om venar og familie, interiør og jobb.
Klem frå Elisabeth Ingeborg

Lise sa...

Så gøy! :) Har lagt bloggen din i blogglista mi.

Jeg er Lise, 28 år fra Bodø. Bor i Bodø med samboeren min og vår datter på 1 år.

Har tre blogger, en om meg og mitt (Hverdagsglimt), en kreativ blogg hvor jeg legger ut kort jeg lager, og en utfordringsblogg (Art Pieces) som jeg driver sammen med søsteren min.

Vi snakkes!

:)

Heidi sa...

Jeg e 33 år gammel bergenserinne. Bor med min mann og datter på 2 år. Tiden min brukes stort sett på familie, hus og hjem. Det blir også litt tid til videreutdanning (barnevern), jeg syr barneklær og elsker å ta bilder. Er ganske ny som blogger, men synes det er utrolig kjekt å bli kjent med, og følge flotte blogger som din:)

Evas Passion sa...

Jag ar eva,kommer fran sverige men bor i milano.har 2 barn,en pojke pa 6 ar och en liten pojke pa 10 manader.
ar hemma pa dagarna.tycker pm att pyssla.....

ha en bra dag!
eva

June sa...

Hei!
Jente på 27år her. Mamma til ei jente på 3år og i januar blir jeg 2barnsmor! :)
Veldig mye fint og gøy å se/lese i bloggen din!

-June

Ingunn sa...

Jeg heter Ingunn og bor i Oslo i et hus fra 1952. Helt nyoppusset for 2 år siden (da kjøpte vi). Har mann og 2 barn og jobb som markedssjef.

Veldig A4. Liker din blogg og interiør. Og trim og venner.

Ha en fin dag.

Ingunn

Audhild Stene sa...

Hei Elisabeth!
Audhild her, 25 år og kommer fra nordmøre! Mamma til Isabell 2 år og samboer med Tommy. Bodd ett år i vår store 3 etasjes enebolig,som vi har bygd på, og pussa opp! Gjort nesten alt selv, så vi har fått det akkurat slik vi vil! Liker godt å sitte å se på blogger å drømme meg bort og få inspirasjon- og en av de bloggene er akkurat DIN!

Anne sa...

Hei hei!
Eg er Anne:) Er 21 år og kjem frå Stord (men bur i Bergen). Har herleg sambuar og studerer journalistikk.
Koseleg utfordring! Eg les bloggen din ofte:)
Klem frå meg:)

Mira sa...

Hei eg kaller meg "Mira", er ei vestlandsjente på 42 år.Bor på sørlandet med mann og to barn. Glad i planter og dyr,gammelt og nytt, Kvitt og deretter litt blått.
Klem fra Meg.

Drømmen om en eplehage sa...

Bestemorputen kan lages med så mange bilder du ønsker.
Send meg en mail på garasjesalget@mail.com om det er av interesse :)

Sol fra Tove

Henriette sa...

Heisann!

Klikk deg inn på profilen min, så får du veta litt meir om meg;) Har klikka meg litt rundt inne på bloggen din, og såg innlegget om dukkehuset du har forelska deg i. Eg har eit slikt til frk. dings, og er kjempenøgd!!! Du kan lese litt om det inne på bloggen min, i eit av innlegga frå oktober eller november i fjor;)

Kjem nok innom deg att.
Klem:0)

Theona sa...

Hei...hvor er du blitt av? Mistet internett? Savner deg og innleggene dine.

Klem Aina

aase sa...

Hei på deg!

Jente fra Lier 43 år her!! Mamma til to jenter på 7 og 10 år med alt det bringer av utfordringer ol!! Bor på en gård,med et stort og et lite hus, stabbur, dukkestue og en diger låve uten drift av jord el dyr forøvrig!! Her bor vi i skjønne omgivelser ikke langt fra hverken Oslo el Drammen. Har som mange andre bloggere verdens snilleste mann....og jeg mener det virkelig!! Han står på for oss familien hele tiden!!

Jeg er utdannet kokk med mesterbrev,hjelpepleier og har mange års erfaring fra hjemmetjeneste og psykiatri.

Nå har vi i 14 år drevet vår egen brukthandel og nettbutikk og vi klarer oss bra!!

Hobbyer forøvrig blir det også tid til ,foruten blogging og lesing av blogger er det scrappbooking og kortlaging, hekling, søm av klær og annet!!

Altså er jeg av den person som ikke trives med å sitte i sofaen å glane på titteskapet!!! Ser jeg film, sover jeg før den har vart et kvarter!!

Nå er det forberedelser til 10 års dag imorgen som står for tur!!

Fru Kransvik sa...

Hei,hei:)
Jeg er ei jente (liker ikke enda å kalle meg dame) på bare 30 år;) Født og oppvokst i Lofoten, studert i Tromsø fra 1999-2006 og nå bosatt i Bodø. Er gift og har tre flotte barn på 11,7 og 6 år. Har en travel hverdag og kjenner en deilig ro når jeg får krype under pleddet med tekoppen og litt tid for meg selv i blogglandia:)
Koselig blogg du har! Ønsker deg ei fortsatt fin helg (så tar jeg meg den frihet å legge deg til min bloggeliste)

Anita

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin