fredag 11. september 2009

irritasjonsmoment og høytalere


Ser dere en feil på bildet? Jepp den midterste døren er ikke der :-( den ble knekt da min kjære lille datter hang i den for ca 5 mnd siden-den er på rep,men tror dere den blir ferdig? nei...aaarghhh-kjedelig!

Også til det største "problemet" i stua- HØYTALERNE! å som jeg kunne ønske at de bare kunne bli borte-forsvinne,men neida-de skal være der ifølge mannen-huff!
Går det å male denne sjenken hvit? Tror det hadde blitt knallfint-hva tror dere?

Og så et spørsmål-hva er finest? med høytalere-uten høytalere? (beklager dårlige bilder uten høytaler-da jeg må demontere alt for å få bort ledningene)

Jeg og snuppa ser på Askepott-hun er hjemme sammen med meg i dag-syns det er så koselig!

Ha en strålende helg alle sammen!

Klem!

6 kommentarer:

annette sa...

de høyttalerene ser mistenkelig like ut som de irriterende som jeg har her i stuen. åh som jeg hater de. skal vi legge de ut på finn? så kan vi si at de ble stjålet.. eller noe sånt. kanskje ødelegge de og skylde på ungene.. da blir det ihvertfall ikke kjefting fra mannen. og ja.. jeg tror den hadde blitt veldig fin i hvit. :)

Heidi sa...

Hehe.. Ser at det er et ganske vanlig problem ja. Vi har også to svarte monstre som "kranser" inn TV-kroken:( Noen kompromisser må vi vel inngå av og til...Tror TV-benken hadde blitt kjempefin hvit ja! Ha en fin helg:)

A Brighter Day sa...

Haha! Kjenner igjen det høytalerproblemet. Jeg vil helst gjemme dem (gjerne fjerne dem), men det er jo umulig: lyden blir visst ikke ultimat da :P

Det er jo finere uten høytalere, det må jeg si, men noen ofringer må vi kanskje gå med på..? :) Skulle ønske det fantes noen søte, hvite, romantiske løsninger på dette høytalerproblemet :P

Jeg tror sjenken blir flott om dere maler den!

Ha ei fantastisk helg :) Klem

June sa...

Definitivt finere uten høytalerne, hehe. Tror også det hadde blitt veldig fint om du hadde malt sjenken hvit :)

Carina Blogarina sa...

Uff menn alså! Dumt ikke sjenken er større så kunne du gjemt dem inni og bak dørene :o) Jeg trr denne sjenken er et kjemoe bra hvitifiserings objekt!

Neet sa...

Er visst mange som har det same problemet ja, og det har eg og! Er frykteleg irriterande! Men eg har gitt opp å prøve, han må jo ha bra lyd..:p Men kjipt er det, for eg er den som er mest heime, og ser dei stå der og "lyse" på kvar si side av tvbenken.. Men, men.. eg får no pynte og styre nesten som eg vil, så har skal no få ha høgtalarane... :)

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin