mandag 27. juli 2009

Ny seng til JohanneVi skal kjøpe ny seng til Johanne,men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken vi skal ha! Begge er fra Ikea! Er det noen som vet hvilken som er "best" eller har erfaringer med dem? Vi har selv Hemnes sengen og er veldig fornøyd, men den andre ser så koselig ut syns jeg!

2 kommentarer:

Benedicte sa...

Begge sengern e jo kjempesøt! Men den nederste har jo en stor fordel med at den kan dras ut til dobbeltseng...e jo kjekt til gjesta osv!
Æ ville også valgt den siden den blir mer "sofa" etterhvert når dem blir større og har besøk osvosv.

Idag va æ på IKEA:)) Bare elske følelsen av å være der...mitt mekka, hehe! Kjøpte bare et fleecepledd idag til å bruke i ferien, bare sonderte idag, nemlig! Skal tilbake imorra eller onsdag:)) Men med en ganske liten bil som e overfylt av bagasje sier det seg sjøl at det ikkje blir vannvettig med handling...men de e utrulig ka man får plass til hvis man vil, hehe!

Living White sa...

Herregud!! Du må jo være min tvillingsjel. Jeg så på begge disse to til Caroline.... (dessuten heter jeg Gjertrud Johanne) hihi...å valget falt på seng nr 2. Den har mye oppebevaring, perfekt til overnatting av gjester, men er tung å flytte på om dere vurderer å flytte innen kort tid. Jeg er superfornøyd med min:)

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin