Har vært å shoppet litt på Kid interiør i dag-ble mest julegaver,men noe til oss ble det også. Kjøpte 2 av disse putetrekkene med blonder-gleder meg til de er vasket at jeg får strøket dem og lagt dem på senga sammen med det nye sengesettet! Dette ble også med i posene-vi som ikke har sovet i annet enn hvitt sengetøy i ca 5 år skal plutselig ha lyseblått-syns det var så søtt så det blir sikker kjempefint! Nye strechlaken ble det også!!


Angrer på at jeg ikke kjøpte flere av disse putene-helt perfekte syns jeg,spørs om jeg ikke må tilbake i morgen og kjøpe 4 til!! Bare elsker puter med blonder-helt meg!! Blir lekkert i Ektorpen kan jeg tenke meg!!

Kjøpte også dnne søte boksen i sølv-kan brukes til alt-akkurat nå står den på et bord i stua,men det spørs om jeg ikke må kjpe fler så kan jeg ha bomull,q-tips og andre ting i på badet!
Nå er det Grey`s og hvitvin-koser meg!! Ha en herrlig kveld!!

post signature

10 kommentarer:

annette sa...

oj så flott. tror jeg må ha en tur på kid snart. lenge siden jeg har vært der nå. ligger forresten en utfordring på bloggen min. :)

June sa...

Åå så mye fint:)
Likte spesiellt godt putene med blonder og sølvboksen:)
Tror jeg også må ha meg en tur på kid.

-June

annette sa...

40% passer meg utrolig bra :) må ha nye tepper og puter i sofaen. får kaste meg i bilen i morgen når de åpner :)

A Brighter Day sa...

Nydelig med blonder og lekkert sengetøy. De har virkelig mye fint på Kid :) Du får løpe å kjøpe fler av de putene, vet du - er så innbydende med masse puter!

Ha ei god natt! Klem

Guttemamma sa...

Nydelig sengetøy og puter!! Du,det går overraskende bra med den hvite sofaen,men vi har tvstue oppe med mer praktisk sofa. Også er jeg litt streng mamma, så møkkete utetøy er uansett uaktuelt i sofa'n...
klem

idyll sa...

Kid har utrolig mye kjekt for tiden, var innom en tur på mandag og skaffet meg ny dundyne.. Har sovet som en prinsesse i natt..
Den lille sølvboksen var kjempefin:)

Miriam Lilliana sa...

Deilig med noe nytt. Har akkurat vært på Kid selv og handlet litt. Sølvboksen så jeg ikke noe til da men. Den var kjempefin;)

Jannes lille sted sa...

Å så flotte kjøp. de blondeputene var rett og slett nydelig!! Likte virkelig de altså.
Ønsker deg en fin onsdag.
Klem Janne Merethe

Evas Passion sa...

Vad fina baddset du kopt och kuddfodralen ar ju underbar med spetskanten!!!!

ha en bra dag!

Therese fra huset med de rare i sa...

Det senge tøyet har vi og:) Kjøpte det i fjor og bare elsker det:D

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin