lørdag 17. oktober 2009

Dagen i dag!

Fant ikke Sylvanian families figurer :-( må nok bestille på nett! Var flere etterligninger,men det vil ikke jeg ha..hehe! Kjøpte denne dukken til prikkemor og hun ble så glad-den snakker,spiser,tisser og ler-kjempesøt! Var satt ned fra 1000 kr til 199 så det må jeg si var et kupp! Storesøster fikk en koffert med Pet Shop-hun bare elsker de små dyrene!!
Har jo glemt å vise de nydelige vimplene Guttemamma har sydd til meg! Bare elsker de vimplene-kunne hatt dem overalt!

I Oslo var jeg innom Build a bear og kjøpte jentene hver sin Hello Kitty-denne er Matilde sin-Johanne fikk en hvit,men den har hun med seg i senga-hun er helt utslitt av alle vannkoppene stakkars!
Nye gardiner i stua er det også blitt-disse er kjøpt på kid interiør og er i samme stil som putene derfra-man må jo slå til når det er 40 %!!!
Hortensia på stilk ble det kjøpt i dag-de er bare såååå lekkre-virkelig pryder bordet-skulle hatt 3 til på spisebordet,men det får bli en annen dag! Kjøpt hos MesterGrønn!!
Stoltrekkene fra boligfryd kom i hus i går-nå er det deilig å sitte på pinnevedstolene-syns de var riktig så lekkre!
Elsker monogram-syns det er så flott! Samme som liftgardinen i spisestuen! Nå drømmer jeg om duk i samme,men det får bli en annen dag :-)
Muggen fra GreenGatehar jeg siklet på lenge og endelig ble den min til den nette sum av 120 kr!! Hadde rabatt på 200 så lykken var stoooor!!!
I kveld skal vi spise lasagne og se Skal vi danse på tv2-blir deilig med en rolig lørdag hjemme...hva skal DU gjøre??

post signature

2 kommentarer:

atinybitofheaven sa...

Så mye flott du har kjøpt.. skikkelig heldig med salgskjøpene :-) Den dukka var søt, tipper det er eistolt jente som er eier av den ja :-)

Kosekveld hjemme her også- har glemt ut at lørdagskvelder kan tilbringes på annet vis ;-)

June sa...

Å så fint det ble med vimplene:)
Og de lilla hjertene. Er det noe du har laget selv eller?

-June

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin