ååå sol ute i dag-herrlig! Får så masse energi av sola...MEN!!!! ALT VISES JO! Så her er det vasking og sjaining på høyt plan-deilig er det jo! Har begge prinsessene ♥ hjemme i dag-de hoster som bare det,men det er fart i dem og de hjelper til så godt de kan! Har en liten plan om å komme meg ut å måkke platten så vi kan bruke den i påsken-grille og bare kose oss ♥ Har fått litt påskeblomster i hus, må bare innrømme at påskepynt er ikke min sterke side og er ikke glad i gult så dette huset blir nok ikke så veldig "GULT" men litt påskeliljer, egg, greiner med egg og ungenes hjemmelagede pynt skal på plass!Rosa Green Gate duk på lillemor sitt bord! Sukkersøt er den!
Må ikke glemme fuglene-dette buret kjøpte jeg på Europris til 69 kr-så nesten likt i en interiørforretning til nesten 300 kr så løp og kjøp sier jeg bare! 2,5 kg solsikkefrø til 30 kr har de også!
Som dere ser har vi sinnsykt mye sne ute enda,men sånn er det å bo i nord! Kjenner et snev at "misunnelse" når jeg ser på bloggene til dere lengre sør, med unger som sykler og grønn plen-det må være digg! Jaja vi kommer etter..sent, men godt!
post signature

13 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Er det som er minuset med sola ja-alt visast! Eg overser det-orke ikkje tanken på å vaske vindu og slikt akkurat no!

Ja det er deileg å sjå ka som var under snøen igjen☺ Nesten ikkje snø att her! Men faktisk so misunne eg dåke snøen pittelitt akkurat rundt påske-skal vere litt snø då syns eg. Og spesielt i år som eg ikkje kjem til å ta turen på ein einaste fjelltopp hadde det gitt ekstra påskestemning med litt snø rundt huset. Men for all del, eg klaga ikkje...hehe☺

Håpe du kosa deg med shining og at dei små vert fort friske att!!!

Klem M♥

Janne Lillian ♥ sa...

Her er det heller ikke mye gult.. litt påskepynt fra barnehagen og noen påskeliljer :)

Ha en solfylt dag!!

Klem

jordbærpiken sa...

Ja, det er deilig når snøen smelter og våren kommer fram. :)

Lurt at barnehagetantene deler ut kostymene da! Jeg syns det er dumt hvis sånne ting skal koste for mye. Gøyere gjøre noe ut av det man har syns jeg. :)

Ha en god dag!

Marias smykkedesign sa...

Hei :-) Jeg vil bare informere deg om at jeg har en GIVE AWAY på min nyåpnet side. Du kan vinne et lekkert swarovski armebånd. Håper du vil delta :-) Maria

Lykkeliten sa...

Ja, det er deilig når snøen smelter, og da er det godt å bo sør i landet. Kan fortelle at det er MYE snø i hagen enda, men inngangsparti og veier er bare, så det er mulig å gå ut i lette sko.
Ønsker deg en riktig god påske.

Klem lykkeliten

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Hei igjen☺ Lurte på å kjøpe pledd hos Jotex eg og, er ikkje for seint enno..☺ Er vertfall veldig fornøgd med spar kjøpt sitt! Trur faktisk det var på din blogg eg såg det første gang..☺ Ka sku vi gjordt uten blogginga☺☺
Blir nok kjempefint å ha på sengene til jentene ja☺

Klem M♥

marte sa...

Oj...skal si det er forskjell på hvor mye snø vi har. Jeg har tatt frem rake i dag. Brukt den til å rake resten av snøen utover, så den smelter foooortere! Men uansett....solen skinner på oss alle og alt kommer frem.
Ha en fin kveld.
Marte

Jannes lille sted sa...

Hei:)
Ja det er jo så deilig med sol!!
Her er det faktisk ikke kommet noe gult enda...(ups) Men kommer kanskje litt til helga. hehe. Jeg er ikke en særlig gul person rett og slett.

Kjempefint den fuglematestasjonen:) hehe

Klem Janne Merethe

På landet sa...

Hei, så koselig at du vil følge bloggen min =)
Det fugle brettet var kjempe fint,prisen var det jo ikke noe å si på.
Har masse snø her å ennå, håper bare det ikke kommer mere nå.

Ha en fin kveld.

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Så mye fine bilder du viser, og det fuglebrettet var nydelig ! ♥ Tror jammen meg jeg skal ta en titt på Europris i morgen. Takk for tips ! ♥

Ha en riktig god natt Elisabeth, sov godt ! ♥

Klem Anette

Lottas Himmelrom sa...

Ah nydelig det fuglebrettet! Her regner det i dag. Og det er helt greit kjenner jeg. Vekk med snøen takk;)

Ha en herlig lørdag vennen

<(")

Ruter & Hjerter sa...

Hei her var det mye fint å se på:) flott fulgehus! Gøy å finne noe billig og fint!

♥ Hege`s Cute N Cool Blog ♥ sa...

Er innom for å ønske dej en herlig go påske Elisabeth ♥

Go påskeklem fra Hege ♥

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin