onsdag 9. desember 2009

Hvitt juletre og storegull sitt juleantrekk

Hadde det vært opp til meg så hadde vi hatt hvitt juletre,meeeeeen der tror jeg desverre grensa går for mannen,hehe!! Er det ikke nydelig! Er det noen av dere som har hvitt juletre?
Må også vise frem juleantrekket til største jenta i huset-fra Memini! Gleder meg til å pynte dem for de er noen skikkelige jålejenter begge to-skal vise dere på julaften!

Kom akkurat fra jobb har bare vært å åpnet og hatt adventstund...så nå skal jeg være effektiv å få ryddet og vasket mens ungene er på skole og bhg!
HA EN FLOTT DAG!post signature

8 kommentarer:

Christina sa...

Innom for å ønske deg en strålende onsdag;)
Nydelige kjole!Gleder meg til å se mer bilder.
Her ønskes det også et hvitt juletre,men ikke sjans...:)

Ha en fin dag.

Marianne With Nor sa...

Heia! Koselig at du vil være med på konkurransen min! Bare husk å legg inn kommentar på riktig innlegg, slik at jeg ikke glemmer deg når jeg skal trekke;)
Nyyydelig kjole -elsker brunt og rosa sammen.
Ha en strålende dag videre!
Klem Marianne

MissMette sa...

Heia...
Nydelig med hvitt juletre, men tror ikke det blir her i huset på en stund ennå ;) syns i alle fall det er flott! Ønsker deg en fortsatt fin dag. Klem fra Mette

Hilde Heimdal sa...

Hvitt juletre er kjempefint !!

I fjor hadde vi det, men jeg fikk så mangenegatvie kommentarer at, jeg kunne jo IKKE ha hvitt juletre, det gikk jo ikke an !

Men jeg syns nå det er fint jeg da men....har det liggende og vurderer ha det i år også:)

Anita sa...

Så utroleg fin kjole!! Heilt nydeleg!

Vi har kvitt juletre, men skal og ha vanleg! Eg klarer meg ikkje utan granlukta i heimen. Så edelgrana må inn den og! Men det kvite juletreet er ikkje like stort som eit vanleg juletre då, så eg får no lov å ha det.. Men eg pynter det utan han då...;)Ser litt av det på eit bilete inne hos. Var jo veldig fint med lys i, det har eg ikkje brukt på mitt, DET skal eg gjere neste år!!:)

Anita sa...

Mente å skrive at du ser litt av det kvite treet på eit innlegg inne hos meg..:P Ønsker deg ein herleg kveld!! Her går det i rekning i andre baser, og brøk-regning, eksamen på måndag... pluss litt blogging, og Slankekrigen om litt;)

Photo-Me-Life sa...

ShiShi har noen fantastiske hvit/grønne juletrær som er så utrolige at man blir smårar bare av å tenke på de. MEN prislappen stopper meg...

CoffeeCup sa...

Hvit juletre er nydelig! Men blir nok ikke det her i huset heller...

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar til meg♥
Setter stor pris på det!
TuSeN tAkK♥

Blog Widget by LinkWithin